Referenssit

Palveluni ovat luottamuksellisia, ja kerron referensseistä vain suosittelun antajan suostumuksella. Ohessa kaksi referenssiä.

Johdonmukainen valmentaja

"Heidillä on laaja osaaminen digitaalisen median eri osa-alueista. Hänen kanssaan työskentely on ollut jouhevaa ja hän pyrkii ottamaa koko laajan kentän yhteensopivuuden huomioon erilaisissa mediahankkeissa. Heidi on kiireellisissä tapauksissa valmis auttamaan heti. Normaalitempoisessa kehittämistyössä hän osaa asettua asiakkaan rooliin ja auttaa ja opastaa asiakkaan taitoja kehittäen. Käytännössä tämä toimii mm siten, että hän ei tarjoa ongelmaan valmista ratkaisua suoraan vaan opastaa asiakkaan tekemään tarvittavia korjausliikkeitä itse. Olen kokenut, että tämä on sopinut minulle todella hyvin. Olen kokenut myös, että Heidi on erittäin taitava ja johdonmukainen valmentaja erilaisissa koulutustapahtumissa."

Auttaa ammattitaidolla ja rauhallisesti

"Heidin kanssa työskentelystä oli konkreettisesti apua yritykseni toimintaan. Ennen tapaamista keskustelimme puhelimessa ja sain Heidiltä myös sähköpostia, jonka perusteella tein etukäteen toimenpiteitä, jotka osaltaan edistivät tapaamisessa käytäviä asioita. Pidin siitä, että olin omalla koneella ja Heidi antoi ohjeita kuinka edetä ja näytti esimerkkejä omalta läppäriltä. Heidi on asiakaslähtöinen ja auttaa ammattitaidolla, rauhallisesti ja selkeästi. Yhteistyön perusteella suosittelen mielelläni Heidiä alansa osaajana. "