Kuka

Ikinä ei tiedä mitä kivaa huomenna tapahtuu!

Tämä on ollut minun mottoni murrosikäisestä lähtien. Minulla on aina ollut luottamus huomiseen, vaikka ehkä juuri tänään onkin ollut synkkää ja vaikeaa. Optimismi on seurannut minua läpi elämän tähän hetkeen.

Perustin yritykseni tammikuussa 2020. Haluan auttaa ihmisiä järkevällä tavalla ja tehdä työni tehokkaasti, mutta samalla olla rohkeasti ja vapaasti luova ihminen. Visioni on olla luovuutta tukeva, luotettava yksinyrittäjien auttaja. 

Olla läsnä ihmisenä ihmiselle.

Kiinnostus auttamiseen heräsi työelämässä. Työkokemusta löytyy yli 20 vuoden ajalta. Olen ollut toimistonhoitaja, tilannevalvoja ja taloushallinnon asiantuntijatehtävissä.

Lisäksi olen ollut mukana monissa kulttuuri- ja hyväntekeväisyysyhdistyksissä eri rooleissa yli 10 vuoden ajan. Olen toiminut rahastonhoitajana, tiedottajana, sihteerinä ja puheenjohtajana.

Olen myös runoilija. Kyllä! Olen sellainen, ja saan olla. Vaikka olenkin myös yrittäjä ja taloushallinnon ammattilainen sekä atk-nörtti.

Tarkka työhistoriani ja koulutukseni löytyy LinkedIn-profiilistani.

Minä saan olla minä.

Runoistani on sanottu, että niissä on pimettyä ja valoa. Ajatus jää leijumaan. Kiteytän sanomani herkiksi runokuviksi. Tiivistäminen onkin sitä, jota teen kaikissa teksteissäni. Pyrin selkeään ilmaisuun.

Minä myös esiinnyn, juonnan, koulutan ja opastan. Teen savitaidetta. En rajoita luovuuttani ja taiteellisuuttani.  Vastustan lokeroitumista!

Inspiroidun helposti. Minä saatan juosta ulos kuvaamaan kaunista auringonlaskua, jos huomaan oranssisena hehkuvan taivaanrannan. Näen kauniita yksityiskohtia vanhan museorakennuksen ovessa tai luonnon kivissä. Toisaalta voin istua hiljaa ja miettiä maailman menoa pitkäänkin.

Addiktiona verkostoituminen.

Minä rakastan verkostoitumista, ehkä joskus liikaakin. Mutta minusta upeaa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää yhteisöjä, jossa viihdyn. Minusta on mukava kysellä uusilta ihmisiltä heidän olemisestaan. Verkostoista löydän ystävät, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja uudet ideat. Olen monessa mukana, ja hoidan luotettavasti minulle annetut tehtävät. (lue referenssit)

Tervetuloa verkostoitumaan kanssani!

Ja lopuksi, haluan vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti.

Olen toisen kauden valtuutettu Limingan kunnassa. Esittelyni voi lukea Limingan kunnan sivuilta.