Miten minusta tuli pienosakas ja partneri?

Minusta tuli syyskuun alussa yrityksen nimeltä BupUP Oy pienosakas ja partneri. Miten päädyin siihen? Mitä se tarkoittaa? Avaan tässä blogipostauksessa syitä asiaan.

Käytän jatkossa yrityksestä paremmin tunnettua ilmaisua B.UP. Tämä yritys tarjoaa ainutlaatuista palvelua, joka kehittää liiketoimintaa ja lisää hyvinvointia. Yrityksen perustaja Katja Koskimies kertoo, että B.UP syntyi ilosta ja intohimosta. Liiketoiminnan rakentaminen ja kehittäminen ovat hänen ydinosaamistaan Hänellä on 20 vuoden kokemus yritysjohdon, myynnin ja asiantuntijoiden kanssa työskentelystä. Hän kehitti B.UP Coachingin, joka unohda inhimillistä ja yksilöllistä puolta. Ilo, kipinä ja motivaatio lähtee aina ihmisestä, vaikka kyseessä olisikin yritysvalmennus.

Tämä asia vakuutti minut! Palvelun ytimenä on B.UP Coaching matkalla kohti asetettuja tavoitteita; liiketoiminnan tai henkilökohtaisen kehittymisen näkökulmasta. Nämä kaksi näkökulmaa yhdistyvät ja tuloksena on menestysmatka, ihmiselle ja liiketoiminnalle. Tämä ei ole “vain” yrityskonsultointia, vaan paljon enemmän.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin

Muistin yllättäen viime viikolla, että olin tehnyt harjoitustyönä liiketoimintasuunnitelman ja strategian hyvinvointiryrityksestä vuonna 2014. Kaivoin dokumentin esille ja hämmästyin! Liitän tähän nyt suoraan tekstin tuosta strategiasta:

“Yritykseni missio on tarjota vakavasti otettava vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät henkisyyttä. Haluan neuvoa ja kulkea hetken asiakkaan rinnalla, mutta tarkoituksena ei ole, että kenestäkään tulisi minun kanta-asiakas, joka jäisi kiinni minun keskustelupalveluihin. Tahdon, että jokainen löytää omat siipensä ja rohkeutensa elää elämäänsä omalla tavallaan. Yritykseni yksi periaatteista on, että asiakkaan vakaumusta tulee kunnioittaa. Tarjoan rakastavaa läsnäoloa. Hänen uskoaan kuitenkaan ei saa lytätä. Hänelle ei saa nauraa. Meillä jokaisella on oma tiemme. Jokainen ihminen on otettava kunnioittavasti ja vakavasti vastaan.”

Näin suurta suunnittelin. Ei ihme, että innostuin nyt niin suuresti B.UP Tutkimusmatkoista. Tässä yhdistyy nykyinen yrittäjyyteni eli digimarkkinoinnin osaaminen ja sisällöntuotanto, mutta saan olla mukana kehittämässä yritystä, joka haluaa parantaa yritysten liiketoiminnan lisäksi myös ihmisten hyvinvointia!

B. UP Liiketoiminta kasvuun -tutkimusmatkat

Nostan tähän yhden palvelun, jossa olen mukana. B.UP Liiketoiminta kasvuun -tutkimusmatkat keskittyy liiketoiminnan kehityksen kannalta merkityksellisiin tekoihin tekoihin.  Yrityksen ytimestä käsin tehty liiketoimintasuunnittelu, myynti- ja markkinointitoimenpiteet sekä palvelumuotoilu ovat tie menestykseen. Tutkimusmatkalla yhdistyy yrityksesi vahvuudet asiakaslähtöisyyteen, parhaat käytännöt liiketoiminnan kehittämiseen ja B.UP Coaching.

Tarjolla on seuraavat tutkimusmatkat liittyen liiketoiminnan kasvuun:

  • B.UP UUDEN ÄÄRELLÄ
  • B.UP MYYNNIN YTIMESSÄ
  • B.UP MONINAISUUDEN JOHTAMINEN
  • B.UP JOHDA MATKAA

Käy tutustumassa kaikkiin palveluihin täältä. Sieltä löytyy myös B.UP Menesty matkalla ja B.UP Koutsi lähellä -palvelut.

Loistavaa syksyä kaikille! Toivon teillekin uusia ideoita ja avauksia elämäänne!

PS. Minun omat yhteystietoni löytyvät edelleen täältä ja B.UP asioissa tiimin yhteystiedot löytyvät täältä.