Yrityssparraus auttaa myös yksinyrittäjää

Olen Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen 2021. Halusin ottaa sparrauksen valikoimaani kotisivukonsultoinnin, somekoulutuksen ja digimarkkinoinnin lisäksi siksi, että se täydentää palettia juuri sopivasti. Redesanin Sanna Jylänki sanoisi, että nyt se Heidi tarvitsi #jotainlilaa.

Perustin yritykseni sen takia, jotta voisin auttaa ihmisiä järkevällä tavalla ja tehdä työni tehokkaasti, mutta olla rohkeasti ja vapaasti luova ihminen. Olen myös sisällöntuottaja ja somekouluttaja. Autan kotisivuasioissa ja kerron kuinka somesta löytää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Visioni on olla luovuutta tukeva, luotettava yksinyrittäjien auttaja. 

Miksi haluan auttaa juuri yksinyrittäjiä? Vertaistuen ja kannustuksen antajia ei ole koskaan liikaa. En näe itseäni isojen yritysten bisneskonsulttina. Näen itseni olemassa läsnä tavallisena yrittäjänä toisille ihan tavallisille yrittäjille. Ihmisenä ihmiselle.

Kiinnostus auttamiseen heräsi työelämässä. Työkokemusta löytyy yli 20 vuoden ajalta. Lisäksi olen ollut mukana monissa kulttuuri- ja hyväntekeväisyysyhdistyksissä eri rooleissa yli 10 vuoden ajan. Olen aina ollut kiinnostunut työhyvinvoinnista ja työviihtyvyydessä. Työelämässä ollessani mietin, että miten voisin auttaa työkaveriani tai työyhteisöäni onnistumaan ja samalla viihtymään. Miten asiat voisi tehdä toisin ja paremmin?

Olen käynyt kaupallisen alan koulut ja tehnyt töitä taloushallinnon parissa. Lisäksi minulla on organisaatio-osaamista valtiolta, ja olen toiminut myös atk-tukihenkilönä.

Haluan inspiroida ja rohkaista ihmisiä

Olen runoilija ja julkaissut kaksi runokirjaa. Lisäksi olen pitänyt kirjoittajapiiriä, ja osallistunut runsaasti kaikenlaiseen luovaan toimintaan tekijänä, esiintyjänä ja juontajana. Luovuus, kirjoittaminen ja taide ovat tärkeä osa elämääni. Itselläni on haaveena vielä joskus julkaista romaani. Käsikirjoitusta olen nyt tehnytkin viime vuodesta lähtien.

Kun minä haluan oppia jotain uutta, ilmoitan itseni usein sopivalle kurssille. Nyt olen ollut käsikirjoituksen muokkauskurssilla. Parasta näissä kursseissa hyvin monesti on yhteisöllisyys. Jaetaan kokemuksia yhdessä, luetaan toistemme tekstejä ja annetaan palautetta.

Kerron vinkkejä verkostoitumiseen

Olen jatkanut verkostoitumista LinkedInissä. Kerroinkin aikaisemmassa blogikirjoituksessani mitä hyötyä LinkedInistä on etenkin yksinyrittäjälle.  Sieltä löytyy asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Viihdyn myös Instagramissa, Facebookissa ja jopa Twitterissä. Testaan kaikenlaiset uudet villityksen somessa. Selaan usein TikTokia.  Mutta vaikka minä ns. hengitän somea, ei kaikkien tarvitse olla kaikkialla läsnä. Riittää, että löytyy yksi tai kaksi somekanavaa, johon aidosti ehtii panostaa. Sosiaalisessa mediassa verkostot luodaan olemassa sosiaalisia.

Oletko valmis kokeilemaan yrityssparrausta? Jos vielä mietit ja harkitset, lue uusi esittelyni sivulta Kuka. Kerron vielä lisää itsestäni sieltä.

Kuuntelen ja olen läsnä. Kerron vinkkejä ja ideoita. Pohditaan yhdessä ratkaisuja!

Osta yrityssparraus osoitteesta: https://www.redesan.fi/tuote/yrityssparraus-heidi-haataja/

[hubspot type=form portal=7073971 id=2e2fa499-e8db-4de5-aad2-5fc493749e1b]
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen