Työntekijänä

Olen 44-vuotias Limingassa asuva maaseudun kehittäjäksi haluava ihminen.

Opiskelu ja työelämä

Minä synnyin vuonna 1974 Ruotsissa Oskarhamnissa. Mutta lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Ranualla. Opiskelin yo-merkonomiksi Rovaniemellä ulkomaankaupan linjalla. Työelämän aloitin toimistonhoitajana hammaslaboratoriofirmassa Rovaniemellä. Ouluun muutin vuonna 2000 ja Liminkaan vuonna 2002.

Ura Puolustusvoimissa alkoi 1997. Olisin mielelläni ollut vieläkin töissä Puolustusvoimilla, mutta organisaatiouudistuksen myötä virkani siirrettiin Helsinkiin.

Irtisanoin itseni keväällä 2014. Olin työttömänä syksyyn 2015 saakka. Kävin työttömänä ollessa kaksi työvoimapoliittista koulutusta:  työnjohto-osaamiskoulutuksen ja koulutuksen taloushallinnon tehtäviin.  Olin töissä 09/2015 -9/2018  oulaisella internetoperaattori Netplaza Oy:llä taloushallinnon tehtävissä.

Aloitin 1.10.2018 PSK-Aikuisopistossa Hankeosaajavalmennuksen, jossa suoritetaan Maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto. Minua on jo vuosia kiinnostanut hankkeet ja projektit. Maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii kehittämistoiminnan asiantuntijatehtävissä.  Olen asiasta hyvin innostunut, että vihdoin pääsen tätä oppimaan ja tekemään.